085 2007 184 info@genecare.nl

Missie en visie

U staat centraal

U wilt zolang mogelijk thuis blijven wonen. Om dit te bereiken biedt Gene Care kwalitatief passende zorg. Samen kijken wij hoe wij dit kunnen bereiken. Ook wordt er vanuit de overheid verwacht dat u langer thuis blijft wonen. Daarom komt nu zorg steeds vaker zorg aan huis in de vorm van wijkverpleging. De reguliere, bekende partijen zijn groot en vervullen hun zorgtaak en vaak blijft er geen tijd meer over voor de cliënt.

Gene Care doet dit anders. Bij ons staat u als cliënt centraal. Wij kijken verder dan het ziektebeeld of de aandoening. Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft verschillende behoeftes.

Het bieden van zorg is bij iedereen in grote lijnen hetzelfde. Echter heeft ieder mens een bepaalde aanpak nodig om goed geholpen te kunnen worden.

Daarom nemen wij ook de tijd om te vragen hoe het met u gaat en hoe u zich erbij voelt. Wij willen dat u zich niet schaamt om zorg te vragen wanneer het nodig is. We willen u leren kennen, we horen graag wat u fijn vindt en we luisteren naar uw wensen. Gene Care is bereid met u mee te denken. Het is tenslotte úw zorg.

Thuis wonen

Wanneer u zorg nodig heeft is niks beter dan de zorg ontvangen in uw eigen omgeving. Gene Care thuiszorg biedt u de zorg die u nodig heeft om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. De duur van de zorg is met u af te stemmen.

Behouden van eigen regie

Gene Care vindt het belangrijk dat u de regie behoudt; het gaat namelijk om wat u zelf wilt. Zelf inspraak hebben op uw eigen leven is voor ieder mens belangrijk. Wie zelfstandig thuis kan wonen hoort eigen regie te (be)houden. Gene Care vindt dit erg belangrijk. U blijft centraal.

Thuiszorg is voor iedereen

Gene Care thuiszorg is actief in Gelderland en dan met name in Apeldoorn; een groeiend dorp. Iedereen wordt oud of is een keer tijdelijk niet in staat voor zichzelf te zorgen. Gene Care heeft zorgverleners die ervaring hebben met verschillende achtergronden.

Zonder wachttijd

Heeft u hulp nodig? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Gene Care begrijpen wij dat heel goed. U hoeft zich geen zorgen te maken; Gene Care thuiszorg kent geen wachttijd. U kunt ons zelfs buiten onze kantooruren bereiken.

Eigen regie

Onze overheid verwacht van onze maatschappij dat wij met elkaar eigen regie hebben. Wij hebben namelijk het vermogen om noodzakelijke ondersteuning te regelen. We kunnen onszelf praktisch gezien redden in lichamelijk, sociaal en psychisch opzicht.

Soms is dit door omstandigheden echter niet mogelijk, dan ondersteunen wij u graag. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Behalve de noodzakelijke dingen die zorgen voor optimale zorg. Er kan en mag namelijk veel bij Gene Care, maar niks ‘moet’. Waar nodig is trekken wij aan de rem.

Zo bewaken wij voor u uw grenzen!